top of page

Squash pro všechny a MČR juniorů družstev


Jak jsme Vás již informovali, květen a červen je a bude v Centru Viktoria plný squashe. Po víkendovém Mistrovství ČR žen a mužů do 23-ti let a devátém turnaji celoroční soutěže Sportprofit tour nás o nadcházejícím víkendu čeká další významná akce. Bude jí Mistrovství ČR družstev juniorů do 15-ti a 19-ti let, které proběhne v sobotu a v neděli 2.-3.6.2018. V rámci této akce se představí celkem 24 týmů z celé ČR, což značí, že každý den bude ve squashcentru více jak 150 hráčů a doprovodů. Náš klub bude mít zastoupení v obou kategoriích, přičemž do mladší kategorie se kvalifikovali dokonce dvě naše družstva.


MČR družstev juniorů do 15-ti a 19-ti let je součástí projektu "SQUASH PRO VŠECHNY", který náš klub pořádá ve dnech 1-3.6.2018. Celý tento projekt je zaměřen na širokou veřejnost, především na děti a mládež.


O jeho významu svědčí i skutečnost, že byl zařazen do projektu České unie sportu s názvem ČUS SPORTUJ S NÁMI 2018. Cílem je seznámit veřejnost se squashem a přivést ji k pravidelným sportovním aktivitám. V rámci akce jsme ve spolupráci s Centrem Viktoria připravili 1.6.2018 den otevřených dveří v Centru Viktoria. K dispozici bude od 10.30 hodin i mobilní nafukovací kurt postavený v areálu centra a vhodný především pro děti, dále pak i kompletní zázemí centra. Připravena je autogramiáda a exhibiční zápasy seniorských i juniorských reprezentantů ČR. S těmito si bude moci poměřit i veřejnost. Jak již bylo zmíněno, akce předchází programu MČR juniorů družstev v centru Viktoria.



Všechny účastníky obou těchto akcí současně zveme v sobotu 2.6.2018 na Brněnskou přehradu, kde se na její hladině koná večer od 22,30 hodin jeden ze čtyř velkých ohňostrojů (cca 25minut), tentokrát skupiny FLASH BARRANDOV SFX Česko u příležitosti každoroční mezinárodní přehlídky ohňostrojů s hudbou Ignis Brunensis. Každý z těchto ohňostrojů navštíví cca 200.000 diváků.


NA VŠECHNY TYTO AKCE JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI !!!


Webové stránky MČR družstev naleznete ZDE.


Pozvánku na "SQUASH PRO VŠECHNY" včetně programu naleznete ZDE.




bottom of page