top of page

Závěr sezóny plný squashe v Centru Viktoria



Blížící se konec letošní sezóny bude v Centru Viktoria plný squashe a to jak toho výkonnostního, tak pro širokou veřejnost. Náš klub byl Českou asociací squashe pověřen k pořádání dvou významných juniorských akcí a k tomu je i pořadatelem dalších turnajů a samozřejmě též závěrečného rozloučení se s pomalu končící sezónou.


NA VŠECHNY TYTO AKCE JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI !!!


MČR dospělých do 23-ti let


Po problémech ČASQ se zajištěním této významné domácí akce byl náš klub na počátku dubna osloven, zdali bychom nezajistili uspořádání této akce i v letošním roce. Náš klub byl totiž pořadatelem MČR U23 i v roce 2017. Po krátkém rozmyšlení jsme vyšli ČASQ vstříc a pořadatelství se ujali. Mistrovství proběhne v termínu 26.-27.5.2018 a bude pořádáno společně s turnajem juniorů kategorie B v Centru Viktoria. Doufáme, že se nám i přes velice krátkou dobu na přípravu podaří akci zajistit alespoň v rozsahu jako v loňském roce. Na toto MČR se nominuje 16 nejvýše umístěných z přihlášených hráčů jak metzi ženami, tak i mezi muži.


Webové stránky akce naleznete ZDE.


MČR juniorů družstev do 15-ti a 19-ti let


Pořadatelství této další významné akce nám bylo přiděleno již na začátku letošní squashové sezóny. Konat se bude v termínu 2.-3.6.2018 opět v Centru Viktoria a k vidění bude kompletní domácí juniorská špička. Po zkušenostech s jejím pořádáním v roce 2016 se těšíme na další ročník a věříme, že se nám podaří ještě pozvednout úroveň Mistrovství. I z toho důvodu je MČR družstev juniorů do 15-ti a 19-ti let součástí projektu "SQUASH PRO VŠECHNY", který náš klub pořádá ve dnech 1-3.6.2018. Celý tento projekt je zaměřen na širokou veřejnost, především na děti a mládež. O jeho významu svědčí i skutečnost, že byl zařazen do projektu České unie sportu s názvem ČUS SPORTUJ S NÁMI 2018. Cílem je seznámit veřejnost se squashem a přivést ji k pravidelným sportovním aktivitám. V rámci akce jsme ve spolupráci s Centrem Viktoria připravili 1.6.2018 den otevřených dveří v Centru Viktoria. K dispozici bude i mobilní nafukovací kurt postavený v areálu centra a vhodný především pro děti, dále pak i kompletní zázemí centra. Připravena je autogramiáda a exhibiční zápasy seniorských i juniorských reprezentantů ČR. S těmito si bude moci poměřit i veřejnost. Jak již bylo zmíněno, akce předchází programu MČR juniorů družstev v centru Viktoria. Všechny účastníky obou těchto akcí současně zveme v sobotu 2.6.2018 na Brněnskou přehradu, kde se na její hladině koná večer od 22,30 hodin jeden ze čtyř velkých ohňostrojů (cca 25minut), tentokrát skupiny FLASH BARRANDOV SFX Česko u příležitosti každoroční mezinárodní přehlídky ohňostrojů s hudbou Ignis Brunensis. Každý z těchto ohňostrojů navštíví cca 200.000 diváků.


Webové stránky akce naleznete ZDE.


Sportprofit Tour 2017/2018


Celá letošní sezóna bude zakončena 30.6.2018 závěrečným finálovým turnajem desetidílného celoročního seriálu turnajů pro všechny Sportprofit Tour 2017/2018. Z něj vyjde vítěz druhého ročníku této velice populární soutěže, jíž se v letošní sezóně účastní opět více jak 100 hráčů. Současně s finálovým turnajem bude probíhat závěrečné klubové rozloučení se sezónou 2017/2018 plné sportu, pohoštění a především dobré klubové zábavy. Jeho součástí bude již tradiční vyhlášení nejlepších hráčů klubu a také krátké vyhodnocení uplynulé sezóny.

bottom of page