top of page

Naši junioři dnes na MČR vybojovali 4 finále a 4 zápasy o bronz

Za velice úspěšný se dá považovat i druhý den MČR juniorů. V nejmladší kategorii chlapců si dnes své 1. vítězství připsal Max Pelikán, který si ve 4 setech poradil s Jonášem Pavelkou. Maxe zítra čeká zápas o konečné 13. místo.


Ella Pelikánová se v semifinále postavila velké favoritce Karolíně Šrámkové a na svou soupeřku bohužel recept nenašla. V G11 ji tak zítra čeká boj o bronz s Nikol Štěpánovou. V G13 dnes Ella sehrála svůj poslední zápas s Leonou el Nakhala. První dva sety se Ella sice snažila, leč na soupeřku nestačila. Poté se však vzepřela a dokázala srovnat na 2/2 na sety. Bohužel, pátý set patřil opět Leoně a Ella tak skončila na MČR 2018 v kategorii dívek do 13 let na konečném 11. místě.


Bětka Obrdlíková se ve svém posledním zápase postavila přemožitelce Elly Leoně el Nakhala. Na tu nestačila a po prohře 0/3 na sety končí v G13 na konečném 10. místě.


První finalistkou se stala Ria Alexová, která si v semifinále kategorie G13 až překvapivě hladce poradila s Evou Klimešovou a zítra na ni ve finále čeká Karolína Šrámková. Ria se do finále probojovala i ve své druhé kategorii, tedy v G15. Zde si v semifinále po poměrně pěkném zápase poradila s klubovou spoluhráčkou Verčou Vejrostovou, kterou porazila 3/0 na sety. Ria se ve finále postaví velké favoritce Tamaře Holzbauerové. Na Verču čeká v boji o bronz její velká rivalka Vendula Boháčová. V G17 se Verča dnes postavila Katce Pavlusové z Ostravy. Po velkém boji před velice hlučným publikem Verča Katce podlehla 1/3 na sety. Zítra se utká o konečné 11.místo.


Našim druhým finalistou se stal Marek Panáček, který si v B17 nejdřív poradil s Šimonem Makovským a poté v semifinále po nádherném bojovném zápase s Petrem Nohelem mladším. Zítra jej ve finále čeká Viktor Byrtus. S tím se dnes Marek utkal v semifinále kategorie B19 a na kurtu jasně kraloval Viky. V B19 se tak Mara utká o bronz se svým ostravským sokem Benjaminem Bergelem.


V kategorii G19 se Míša Čepová utkala v rozhodujícím zápas skupiny utkala právě s Terkou Zdubovou. Zápas měl jasný průběh a Míša se tak po hladké výhře 3/0 zítra představí ve finále proti Terce Šlehoferové. Na Terku čeká zápas o bronz proti Denise Rohunové.


Všem držíme palce!!!


Průběžné výsledky z finálového dne naleznete zde:


bottom of page