top of page

Naši hráči na lednovém mužském Béčku

První lednový víkend se konal i turnaj mužů B v Opavě. Zde se představili i 3 naši hráči. Nejlépe skončil Michal Štěpán, který bez problému vyhrál první kolo 3/0. Následně bojoval o postup do čtvrtfinále s Martinem Ředinou. Na toho bohužel nestačil a podlehl mu 0/3 na sety. V dalším zápase se představil proti Petrovi Rohunovi. Po výhře v prvním setu to vypadalo nadějně, ale nakonec Michal nedokázal utkání dotáhnout do vítězného konce a prohrál 1/3. Zbylé dva zápasy se Michalovi podařilo vyhrát a nakonec obsadil 13. místo.


Další náš hráč Tomáš Havlík obsadil 25. místo, když v prvním kole nestačil na budoucího vítěze turnaje Jakuba Wasilewskiho. V zápasech o 17. – 32. místo nejprve prohrál s Martinem Němcem 0/3. Tomáše poté čekaly ještě 3 zápasy a všechny tři se mu podařilo vyhrát. Jako první si poradil s týmovým kolegou Alešem Tchuřem 3/0. Další zápas mu soupeř skrečoval a v boji o 25. místo porazil v pětisetové bitvě Josefa Nakládala.


Jako poslední se představil Aleš Tchuř. Aleš v prvním kole nestačil na Martina Ředinu, kterému podlehl 0/3. V dalším zápase narazil na Tomáše Wronu. Náš hráč začal zápas výborně, když první set vyhrál 11/1. To bylo však vše a nakonec soupeři podlehl 1/3. Následně se představil proti Tomášovi, kterému podlehl 0/3 na sety. Další dva zápasy byly Alešovi skrečovány a tak nakonec obsadil 29. místo.

bottom of page